БУРГАС СПЕД ЕООД

УСЛУГИ

УСЛУГИ

Сухопътен автомобилен транспорт

Автомобилният товарен транспорт е гръбнакът на европейската икономика и е от съществено значение за интегрираната европейска логистична и транспортна система.

Автомобилният транспорт е най-важният вид товарен транспорт, чрез който се доставят стоки в цяла Европа по бърз, ефективен, гъвкав и рентабилен начин. Разработената ни партньорска и логистична мрежа Ви предоставя възможности за превоз както на комплектни товари (FTL), така и на групажни (LTL) на цялата територия на Европа.

Според спецификата на Вашата стока се избира и най-подходящата транспортна единица, която безопасно да превози товара до крайна дестинация.

Без значение дали товарът е опасен (ADR), под температурен режим (FRIGO), насипен (BULK), извънгабаритен (Oversized load), Бургас Спед ЕООД ще предложи оптимално решение за транспортирането му.

НУЖДАЕТЕ ЛИ СЕ ОТ ЛОГИСТИКА?

ОБАДЕТЕ СЕ  +359889598572 

УСЛУГИ

Въздушен транспорт

Тъй като липсата на време се случва все по-често от ден на ден и сухопътният и морският транспорт са твърде бавни, става необходимо да оставите товара да „лети“. Интелигентният избор е товарен транспорт по ВЪЗДУХ, ако времето има значение.
Ние вярваме, че нашите услуги за въздушен транспорт предлагат на всеки възможност за повишаване на ефективността на дейностите.

Услугите си персонализираме според нуждите на нашите клиенти, като използваме директни полети и/или полети през трансферни летища, консолидации или мултимодален транспорт, за да осигурим правилното съотношение цена/ефективност.

НУЖДАЕТЕ ЛИ СЕ ОТ ЛОГИСТИКА?

ОБАДЕТЕ СЕ  +359889598572 

УСЛУГИ

Митническо представителство

Опитните ни митнически агенти ще осигурят правилното и навременно изготвяне на документи по внос /износ от и към страни извън ЕС, според най-новите законови изисквания и нормативни уредби в митническото законодателство.

НУЖДАЕТЕ ЛИ СЕ ОТ ЛОГИСТИКА?

ОБАДЕТЕ СЕ  +359889598572 

УСЛУГИ

Карго застраховане

Застраховката „Товари по врема на превоз“ (Карго) осигурява застрахователна защита за всички видове товари, превозвани със сухопътен, морски, въздушен, речен, ж.п. или комбиниран транспорт, срещу загуба и/или повреда, вследствие на настъпване на застрахователно събитие по време на превоза им от или до всяка точка на света или на територията на Република България.

Това е доброволна застраховка, предназначена за фирми, занимаващи се с внос, износ и реекспорт, както и фирми, занимаващи се с търговия и дистрибуция на територията на Република България.

 

НУЖДАЕТЕ ЛИ СЕ ОТ ЛОГИСТИКА?

ОБАДЕТЕ СЕ  +359889598572 

УСЛУГИ

Складиране и товаро-разтоварни операции

Предоставяме възможност за временно складиране на входящите и изходящи пратки, за да улесним обработката на комплектните и групажни автомобили.

В София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе подсигуряваме магазинаж на стока в складове с 24 часа видеонаблюдение и денонощна охрана.

ЗА ВРЪЗКА С НАС

КОНТАКТИ

+359 889 598 572

Елена Трифонова

УПРАВИТЕЛ

+359 893 811 288

Марина Господинова

Специалист сухопътен транспорт

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

ИЗПРАТЕТЕ НИ СЪОБЩЕНИЕ

2 + 11 =